Cybex Aton -turvakaukalo
Cybex Aton -turvakaukalo Cybex Aton -turvakaukalo Cybex Aton -turvakaukalo Cybex Aton -turvakaukalo Cybex Aton -turvakaukalo Cybex Aton -turvakaukalo Cybex Aton -turvakaukalo
Cybex

Cybex Aton -turvakaukalo

Innovatiivinen muotoilu ja toiminta!

139,90 €
169,00 €
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 1 - 7 työpäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

ATON TURVAKAUKALO

Ryhmä 0+, 0-13 kg, syntymästä n. 18 kk ikään

Tarjoamalla parasta turvallisuutta, muotoilua ja toiminnallisuutta sekä ultra-keveyttä ja yllättävää tilavuutta, CYBEX Aton turvakaukalo on täydellinen ratkaisu liikkuville perheille.

  • Energiaa vaimentava kuori
  • Erittäin kevyt
  • Integroitu, laskettava kuomu
  • Tilaa säästävä travel-system
  • Stiftung Warentest testivoittaja ryhmässä 0+ (06-2009)

Auton ulkopuolella Aton turvakaukalo muodostaa osan CYBEX travel-systemiä. Se on helppo yhdistää CYBEXin sekä useiden muiden valmistajien vaunuihin ja matkarattaisiin käyttämällä adaptereita. Näin se mahdollistaa uuden ulottuvuuden liikkumiseen. Se voidaan kiinnittää auton turvavyöllä tai lisävarusteena saatavan, helppokäyttöisen jalustan kanssa.

ULTRAKEVYT

Helppoa liikkumista

CYBEX turvakaukalot ovat erittäin kevyitä ja kantaminen sekä asentaminen autoon ovat kuin lapsen leikkiä.

Ne antavat enemmän mukavuutta vanhemmille ja enemmän turvallisuutta lapselle. Samaan aikaan turvakaukalot täyttävät suurimmat odotukset muotoilussa, mukavuudessa, käytännöllisyydessä ja turvallisuudessa.

INTEGROITU, KASAANTAITETTAVA AURINKOSUOJA

Optimaalinen suojaus

Integroitu kasaan taitettava kuomu tarjoaa optimaalisen suojan herkälle iholle.

Integroitu ja kasaantaitettava aurinkosuoja antaa optimaalisen suojan, Aurinkosuoja voidaan laittaa piiloon suojuksen alle, kun se ei ole käytössä.

CYBEX TRAVEL SYSTEM

tilaasäästävä matkustusratkaisu

CYBEX turvakaukaloita voidaan vaivattomasti yhdistää travel systemiksi CYBEX tai useiden muiden valmistajien vaunuihin ja rattaisiin.


Yksinkertaisten adaptereiden avulla kaikki CYBEX turvakaukalot voidaan yhdistää käytännöllisiksi travel systemeiksi CYBEX Callisto, Onyx tai Topaz rattaiden kanssa. Ne ovat myös yhteensopivia muiden tuotemerkkien rattaiden kanssa kuten Baby Merc, Kunert, jne. 

CYBEX muodostaa kevyen, joustavan ja tilaasäästävän liikkumisratkaisun niin kaupunkeihin kuin matkoille ja antaa perheille uuden muodon liikkumiselle.


TUOTETIEDOT

pituus / leveys / korkeus: 630, 440, 380-560 mm
paino: 3,5 kg
ECE R44/04, Lisäyksen 7, Ryhmä 0+
Kangaspääliset ovat konepestävät 30°C
Suunniteltu ja muotoiltu Saksassa

Pituus:
630 mm
Korkeus:
380 mm
Leveys:
440 mm
Paino:
4.5 kg