Easy Start rintapumppu, Canpol babies
Easy Start rintapumppu, Canpol babies Easy Start rintapumppu, Canpol babies Easy Start rintapumppu, Canpol babies Easy Start rintapumppu, Canpol babies Easy Start rintapumppu, Canpol babies Easy Start rintapumppu, Canpol babies

Easy Start rintapumppu, Canpol babies

Monipuolinen rintapumppu!

85,00 €
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Canpol babies EasyStart elektroninen rintapumppu tekee tehokkaan ja tarkan pumppaamisen vaivattomaksi. Ominaisuuksiltaan monipuolinen pumppu mahdollistaa sekä imurytmin, että imuvoiman säätämisen henkilökohtaisen tarpeen mukaan.


Pumpussa on kolme erilaista imurytmin toimintotilaa, joilla jäljitellään lapsen luonnollista imemisrytmiä. Käynnistysvaiheen hellävarainen rytmi imitoi vauvan nopeaa pinnallisempaa imemistä, joka stimuloi rintamaidon virtausta (1. imuvaihe). Luonnollinen ja vahva tila jäljittävät hitaampaa ja syvenevää imemisrytmiä (2. imuvaihe).


Kolmiportaisen imuvoiman säädön avulla voit säätää pumpun tehon itsellesi sopivaksi. Silikoninen hierova suppilo-osa, joka stimuloi maidon virtausta, auttaa hellää ja tehokasta pumppaamista.

Kaksi virranlähdetyyppiä (paristo ja verkkovirta) mahdollistavat pumpun käytön kotona ja matkoilla. Verkkovirtasovitin on mukana pakkauksessa.


EasyStart sähkökäyttöinen rintapumppu säätää tehokkaasti maidoneritystä, auttaa suojaamaan rintoja maitotiehyiden tukokselta ja helpottaa imettämistä kun rinnat erittävät liikaa maitoa.

Pumpun työskentelee hiljaisella äänitasolla, mikä auttaa rentoutumaan maidon keräämisen aikana.


EasyStart rintapumppu on yhteensopiva monien vauvan ruokailutarvike- ja ruoansäilytysratkaisujen kanssa. Mukana olevan adapterin ansiosta maidon voi pumpata suoraan kaikentyyppisiin (leveä- ja -kapeakaulaisiin) tuttipulloihin ja myös EasyStart –ruoansäilytystiiviöihin. Laite on erittäin helppokäyttöinen ja miellyttävä ottaa käyttöön.


Setti sisältää ruokatiiviön, kapeakaulaisen maitopullon. Voit säilyttää ja kuljettaa rintapumppua mukana toimitettavassa säilytyspussissa.