Kauppiaan ehdot

Toimitusehdot / LASTENTARVIKE VESSELIT

Maksutavat
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle.

Checkout pankkipainikkeet
Valitse oma pankkisi listalta, ja maksa verkkopankkitunnuksillasi. Maksu veloitetaan pankkitililtäsi välittömästi.

Pivo
Maksa ostokset suoraan Pivolla helposti ja nopeasti ilman tunnuslukulistoja tai luottokorttitietoja. Vaatii mobiilisovelluksen.

Masterpass
Maksa ostoksesi digitaalisella lompakolla. Vaatii mobiilisovelluksen.

MobilePay
Maksaminen tapahtuu älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella, ja maksu veloitetaan käyttäjän sovellukseen liittämältä maksukortilta. Vaatii mobiilisovelluksen

Mash lasku ja osamaksu
Joustava maksutapa kaikenlaiseen ostamiseen; saat laskun kotiisi ja 14 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi.

Mastercard ja Visa
Maksa ostokset luottokortillasi. Maksu veloitetaan luottokortiltasi välittömästi.

Jousto lasku
Saat kaksi viikkoa maksuaikaa ostoksellesi. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku. Laskulla maksaessasi et maksa lainkaan nimelliskorkoa.

Jousto osamaksu
Maksa ostoksesi joustavasti 1 - 24 kk aikana

Toimitustavat
Tuotteet pyritään lähettämään seuraavan arkipäivän kuluessa, mutta viimeistään seuraavan 3 vuorokauden aikana. Poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupassa tuotekortissa. Poikkeavia toimitusaikoja on mm. Tutek, Kerttu sekä Hauck -tuotteilla, jotka valmistetaan tilauksesta. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi tai matkapuhelimeesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. Huomaathan, että kauppias voi vaihtaa valitsemasi toimitustavan kirjepostiksi mikäli se on mahdollista -näin tilauksesi tuleekin suoraan kotiosoitteeseesi. Lastentarvike Vesselit ei vastaa maahantuojien, tavarantoimittajien tai kolmansien osapuolien toimitustavoista tai niiden muutoksista.

Toimituskulut
Toimitus -ja käsittelymaksu on toimitustavasta riippumatta 3,50€ (paitsi kotiinkuljetus 9,90).

Toimitustavat
- Lähellä -paketti; Matkahuolto toimittaa tilauksen lähimpään K-Marketiin, R-kioskille, MH-asiamiehelle, tai muuhun toimipisteeseen. Asiakas voi valita itse noutopisteen.
- Kotiinkuljetus; Matkahuolto toimittaa tilauksen kotijakeluna tilauksessa annettuun toimitusosoitteeseen.
- Pienet kirjeposti-kokoiset lähetykset toimitetaan kirjepostina tilauksessa ilmoitettuun toimitusosoitteeseen riippumatta valitusta toimitustavasta.

- Kotiinkuljetus sovittuna aikana alle 350 euron tilauksissa maksaa asiakkaalle 9,90 euroa.
- Kotiinkuljetus sovittuna aikana yli 350 euron tilauksissa on asiakkaalle maksuton.

Myyntialue
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika
Tilaukset pyritään toimittamaan postiin seuraavan arkipäivän aikana, mutta viimeistään seuraavan 3 vuorokauden aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa. Mikäli joki tuotteista on pitempiaikaisesti loppu, voi asiakas peruuttaa tilauksen tämän tuotteen osalta. Toimitusaika ilmoitetaan kassa -vaiheessa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä. Poikkeavia toimitusaikoja on mm. tuotteilla jotka valmistetaan tilauksesta, tai tilataan valmistajan varastosta, esim. Tutek, Kerttu ja Hauck.

Ylivoimainen este (FORCE MAJEURE)
Lastentarvike Vesselit ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Tuotteen takuu
Kaikilla tuotteillamme on valmistajan myöntämä takuu valmistajan asettamien takuuehtojen mukaisesti. Takuu koskee tuotteessa takuuaikana ilmeneviä raaka-aine- ja valmistusvirheitä. Asiakkaan tulee tilauksen vastaanotettuaan tarkistaa tilattu tuote, ja ilmoittaa mahdollisista puutteista asiakaspalveluumme välittömästi. Mahdollisissa takuu-asioissa otamme aina yhteyttä tuotteen valmistajaan/tuotteen maahantuojaan, ja toimimme näiden antamien ohjeiden mukaisesti. Mahdollisen takuun piiriin kuuluvan vian ilmetessä, tulee asiakkaan ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme; P. 045 211 17 43 tai vesselit@outlook.com jolloin myyjä ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin. Myyjä ei vastaa takuun piiriin kuuluvan vian tai vaurioituneen osan korjauksen aiheuttamista välillisistä kustannuksista.

Viallisen tuotteen palautus ja reklamointi
Viallisen tuotteen reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Viallinen tuote vaihdetaan samaan uuteen nimikkeeseen. Viallisen tuotteen palautuksessa tulee ottaa aina ensin yhteyttä kauppiaaseen. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta vesselit@outlook.com, tai puhelimella numerosta +358 45 211 17 43. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Tuotteen palautus/kaupan peruutus
Tuotteilla on 14 vrk:n maksuton palautusoikeus.
Palautettava tuote tulee olla käyttämätön, puhdas ja myyntikelpoinen. Palautettavasta tuotteesta ei saa poistaa mitään osia. Tuote palautetaan vastaanotetussa pakkauksessa, kuitin kera.
Ennen palautusta/kaupan peruutusta tulee ottaa yhteys kauppiaaseen sähköpostitse, jolta saat ohjeet ja palautustunnuksen palautusta varten.

Huom! Noutamaton lähetys ei ole sama asia kuin tuotteen palautus/kaupan peruutus. Veloitamme kaikista noutamattomista lähetyksistä toimitus- ja käsittelykuluja 20 euroa. Maksu vastaa suuruudeltaan palautuksen, toimituksen ja käsittelyn todellisia kustannuksia. Mikäli lähetyksen vastaanottajaa ei ole tavoitettu jakelun yhteydessä tai lähetystä ei ole noudettu, Matkahuolto ja Posti säilyttää lähetystä vain pari kalenteriviikkoa, minkä jälkeen paketti palautuu lähettäjälleen. Varmistathan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla ja oikein.

Tuotepalautukset tehdään Matkahuollon kautta, riippumatta tilauksessa käytetystä toimitustavasta.

Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
Valitettavasti kuljetusliikkeet huolellisesta pakkaamisesta huolimatta eivät aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia asiakkaan tulee jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot tuotteessa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.


Riidanratkaisu
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)
Euroopan komission verkkovälitteinen riidanratkaisufoorumi: http://ec.europa.eu/odr

Tavoitat meidät:
-sähköpostilla osoitteesta vesselit@outlook.com
-puhelimitse numerosta 0452111743, +358452111743.